ENTROPIA AMB ELS TREBALLADORS DE NETEJA MUNICIPALS DE CORNELLÀ

viernes, enero 25, 2008
Ens ha arribat la informació que l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat està intentant reprimir una vaga de personal de Neteja amb procediments absolutament feixistes. Segons el full del Comitè d’Empresa de SELSA, s’està expedientant als treballadors que coordinen la vaga mentre es neguen a seure a negociar. I això mentre l’Ajuntament acusa els treballadors de destrossar col·legis (????), organitza l’esquirolatge contractant altres empreses de neteja i contracta personal de Seguretat per vigilar que es compleixen els serveis mínims.
És a dir, es neguen a pujar el sou als treballadors, els calumnien i criminalitzen i paguen 90.000E a vigilants privats perquè els vigilin.
Un treballador de la Neteja municipal a Cornellà cobra 700 E al mes i només descansa mitja hora per menjar-se un entrepà. L’alcalde, Antonio Balmón Arévalo, suposadament socialista, cobra 78.000E. L’empresa SELSA forma part de Fomento de Construccionres y Contratas, que l’any passat va registrar 1000 milions d’euros de beneficis.
Entropia vol manifestar la seva absoluta solidaritat amb els treballadors de SELSA – Cornellà i expressar el seu rebuig més profund cap aquesta política policial pitjor que feixista, disfressada de socialisme.

ENTROPIA

0 Comentarios: